Help mee en ondersteun een goed doel met uw kerstkaart!

Een deel van de opbrengst van deze kaarten komt ten goede aan het werk van het gewenste goede doel. Zo informeert u al uw relaties over uw bijdrage en steun. Wilt u steun aan één van onze goede doelen geven? Verhoog dan de kaartprijs met € 0,30 (€ 0,20 per kaart komt ten goede aan het goede doel, € 0,10 is voor folie- en drukkosten). Het logo drukken wij dan speciaal voor u op de door u gekozen kaart.

LET OP: Het kortingspercentage is exclusief de goede doelen bijdrage van € 0,30 per kaart (m.u.v. de kaarten met een vast goed doel) .

 

KWF kankerbestrijding

KWF Kankerbestrijding zet zich in op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, patiëntenondersteuning en fondsenwerving. Met tot doel: minder kanker, meer kans op genezing en betere kwaliteit van leven voor mensen met kanker en hun naasten.

Rode Kruis

Het Rode Kruis is gericht op het verzachten van menselijk lijden waar dan ook, het beschermen van levens en gezondheid en het waarborgen van respect voor ieder persoon, in het bijzonder tijdens gewapende conflicten en andere noodsituaties.

Brandwonden Stichting

De Brandwondenstichting wil brandwonden voorkomen en het leed ten gevolgen van brandwonden tot een minimum beperken. De stichting richt zich op het verbeteren van behandelingen, het bevorderen van kwaliteit van leven van mensen met brandwonden en het voorkomen van brandwonden.

Vrienden van het Sophia

Het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam is niet alleen één van de grootste en modernste kinderziekenhuizen van Europa, maar streeft er tevens naar het meest kindvriendelijke ziekenhuis te zijn. De overheid en de zorgverzekeraars dragen in belangrijke mate bij in de financiering van behandelingen.

Maar voor een optimale begeleiding van de ouders, onderzoek naar nieuwe behandelmethoden, onderwijs en ontspanning van de kinderen zijn aanvullende middelen nodig. De Stichting Vrienden van het Sophia is speciaal opgericht om deze extra gelden bij elkaar te brengen. Steun met uw kerstkaart de Stichting Vrienden van het Sophia.

Natuurmonumenten

Natuurmonumenten Sinds 1905!

Natuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie en verwondering. Daar moeten we zuinig op zijn en goed voor zorgen. Want in een dichtbevolkt land is natuur extra kwetsbaar. Daarom beschermt Natuurmonumenten 355 gebieden en monumentale gebouwen. Overal in Nederland. Voor iedereen. Dat doen we sinds 1905 met steun van vrienden, leden en bedrijven. Doet u ook mee?

Save the Children

Wereldwijd gaan 70 miljoen kinderen nog steeds niet naar school. Onder het motto ‘Elk kind telt – Rewrite the Future’ spant Save the Children zich internationaal in om goed, veilig en kindvriendelijk onderwijs te realiseren voor 8 miljoen kinderen. Uw kerstwens voor Save the Children helpt ons dat mogelijk te maken.

Save the Children is ‘s werelds grootste en oudste onafhankelijke particuliere kinderrechtenorganisatie en vecht in meer dan 110 landen wereldwijd voor het recht van kinderen op onderwijs, gezondheidszorg, participatie en bescherming tegen uitbuiting en misbruik.

Make a Wish

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen, tussen de 3 en 18 jaar, die een levensbedreigende ziekte hebben. Ons streven is om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Even weg van ziekenhuis, artsen en de behandeling. Ook de ouders, zusjes en broertjes worden bij de uitvoering van de wens betrokken.

Kika

KiKa heeft als doel om de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker. KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen.